Uzaktan Eğitim İle İlgili Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda, 2022-2023 Akademik Yılı Bahar döneminde derslerin çevrimiçi olarak gerçekleştirileceği bildirilmiştir. Tüm dersleriniz Bursa Teknik Üniversitesi Öğrenme Ortamı'nda tanımlanmaktadır (ekampus.btu.edu.tr). Dersleriniz danışman onayınızdan sonra Ekampus' te görülmektedir. Senkron (canlı) ders platformu olarak Teams kullanılacaktır. Teams uygulamasını buradan indirebilirsiniz. Teams hesabınız ogrencino@ogrenci.btu.edu.tr şeklindeki eposta adres ve şifreniz ile aynıdır. Derslere, bu hesabınız ile giriş yapmanız derse katılım sağladığınızı takip açısından önemlidir. Eposta ve Teams şifrenizi buradan öğrenebilir ya da buradan değiştirebilirsiniz.

Bursa Teknik Üniversitesi Öğrenme Ortamı ve Teams kullanma rehberlerine buradan erişebilirsiniz.

Uzaktan eğitim sistemleri ile ilgili tüm sorularınız için ekampus@btu.edu.tr ile irtibata geçebilirsiniz.

Lütfen, e-posta gönderirken aşağıdaki hususlara dikkat ediniz:
1. Sorununuzun tümünü "Konu" kısmına yazmayınız.
2. "Konu" kısmına, sorununuzun direkt ilgili olduğu kısa bir ifade yazınız.
Ör: Ekampus-Giriş Problemi, Ekampus-Ders Listesi Hatası, Email-Şifre, vb.
3. Öğrenci numaranızı belirtiniz.

16 Şubat 2023