2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Programları

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ara sınav programına buradan ulaşabilirsiniz.

Mimarlık Fakültesi ara sınav programına ilgili bölüm sayfasına basarak ulaşabilirsiniz. Mimarlık Bölümü, İç Mimarlık (Türkçe) Bölümü, İç Mimarlık (İngilizce) Bölümü, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ara sınav programına buradan ulaşabilirsiniz.

Orman Fakültesi ara sınav programına ilgili bölüm sayfasına basarak ulaşabilirsiniz. Orman Mühendisliği Bölümü, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü, Peyzaj Mimarlığı Bölümü

Yabancı Diller Yüksekokulu ara sınav programına buradan ulaşabilirsiniz.

Fen Bilimleri Enstitüsü ara sınav programına buradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal Bilimler Enstitüsü ara sınav programına buradan ulaşabilirsiniz.

2020-2021 Güz Dönemi Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, İş Sağlığı Ve Güvenliği ve İngilizce Derslerinin Ara Sınavları 5-6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacaktır. Sınav programına buradan ulaşabilirsiniz.

07 Kasım 2020